Lleida acull l'única trobada sobre drons a Espanya

El certamen reuneix a més de 150 persones procedents de tot el territori espanyol i ofereix una exposició de 40 vehicles aeris no tripulats

Lleida acull aquest dissabte la V Trobada Lleida Drone, l'únic sobre vehicles aeris no tripulats que se celebra a nivell estatal, que reunirà a més de 150 persones procedents de tot el territori espanyol i oferirà una exposició de 40 drons.

Segons ha informat l'Ajuntament de Lleida, el certamen està organitzat per l'Associació Lleida Drone i se celebra durant tot el dia a l'edifici Magical del Parc Tecnològic.

Durant el transcurs del matí tindran lloc les ponències i es presentaran diversos projectes professionals que utilitzen drons. A la tarda, tindrà lloc un taller infantil i juvenil per aprendre a fer volar drons.

Posteriorment, els participants demostraran el seu domini dels aparells en una competició al plató 1 del centre audiovisual Magical. Finalment, tindrà lloc la gravació d'un vídeo multidrone sobre el Castell dels Templers.

Durant la trobada romandrà oberta al públic una exposició formada per 40 drons i diverses impressores 3D amb les quals es construiran peces destinades a aquests aparells voladors.

Avui et destaquem
El més llegit