Lleida.net eleva la facturació un 25%

L'empresa de serveis tecnològics incrementa l'Ebitda un 312% i redueix l'endeutament

Sisco Sapena és el CEO de Lleida.net Sisco Sapena és el CEO de Lleida.net

Lleida.net incrementa la facturació un 25% i situa el seu volum de negoci en 12,36 milions d'euros durant l'any passat. Així, l'empresa de serveis tecnològics ha tancat l'exercici 2018 amb un ebitda d'1,86 milions d'euros, la qual cosa suposa un creixement del 32% respecte a l'any anterior.

Les vendes de la línia de solucions ICX Wholesale (vendes a grans operadors i agregadores) van assolir els 6,6 milions d'euros, mentre que la xifra de negocis de la línia de solucions Software as a Service -que inclou tant els productes de contractació i de certificació com els de validació de dades- es va situar en tres milions, i la facturació d'SMS, en 2,66 milions d'euros, ha informat en un comunicat.

El deute financer net de l'empresa ha disminuït en 500.000 euros, i se situa actualment en 1,9 milions, una reducció que ha estat possible per la generació de caixa i per un "control exhaustiu" de la partida de despeses i inversions.

El 2018, la plantilla de Lleida.net va passar de 58 a 70 persones, un increment de plantilla del 21% que s'ha traduït en un augment del 6% de les despeses de personal, i aquest reforç de personal s'ha concentrat en perfils amb estudis superiors per donar suport als departaments tècnics i de R+D, així com per a la creació del departament d'Intel·lectual Property.

A més, en aquest exercici s'han fet acomiadaments que han impactat en el compte de resultats per un import de 198.000 euros. Durant el 2018, Lleida.net es va convertir en la primera firma de l'Estat a cotitzar de manera dual en el MAB i en l'Euronext Growth, i el nombre de patents concedides a escala mundial sobre mètodes de certificació assoleix les 103.

Més info: Lleida.net cotitza a la borsa europea

La capitalització actual de l'empresa supera els 16 milions d'euros, i en l'últim tancament de mercat l'acció va obtenir els 1,01 euros en el MAB i d'1,12 euros en l'Euronext Growth.

Més informació
Correus de Botswana treballarà amb Lleida.net
Lleida.net consolida els bons resultats i factura 6,2 MEUR
Avui et destaquem
El més llegit