Manuel Lavín, nou director general de GFT a Espanya

Lavín substitueix a Carlos Eres, que ha liderat la companyia tecnològica durant els últims vint anys

Manuel Lavín, nou CEO de GFT Espanya | Cedida Manuel Lavín, nou CEO de GFT Espanya | Cedida

GFT, consultora tecnològica especialitzada en la transformació digital i amb seu a Sant Cugat del Vallès, ha anunciat el nomenament de Manuel Lavín com a nou CEO de la companyia a Espanya. El nou director general pren el relleu a Carlos Eres, que deixa GFT després de dues dècades al capdavant de l'empresa. 

Un dels objectius que s'ha fixat el nou CEO és aprofundir en l'aposta per la sostenibilitat a través de la tecnologia. Un exemple és la posada en marxa de GreenCoding, una proposta per reduir les emissions de CO2 a través de l'ús de codi sostenible. “Estem convençuts que la nostra nova fórmula de fer tecnologia serà una palanca de gran ajuda perquè els nostres clients adoptin solucions que mostrin el seu compromís mediambiental. El desenvolupament de tecnologia sostenible serà un dels principals pilars per al desenvolupament econòmic del nostre país i GFT jugarà un paper significatiu a aconseguir-lo”, destaca Lavín en un comunicat..

 

Lavín, llicenciat en Administració i Direcció d'Empreses, es va incorporar a GFT fa sis anys i ha estat l'encarregat de liderar la visió global de la companyia pel desenvolupament del negoci digital en el sector bancari. A més, ha estat responsable de les relacions comercials amb els clients de la banca y assegurances més destacats a Espanya i Mèxic. La seva arribada a l'empresa es va produir quan GFT va adquirir Adesis Netlife, l'empresa que havia fundat i que va ser pionera en la transformació digital dels serveis financers. 

Avui et destaquem
El més llegit