Martorell aposta per l'emprenedoria en l'automoció

L'Ajuntament de la ciutat impulsa un programa per generar projectes que es basin en la innovació i la tecnologia

El curs es dirigeix a titulats en cicles formatius de Grau Superior d'electrònica de vehicles El curs es dirigeix a titulats en cicles formatius de Grau Superior d'electrònica de vehicles

L'Ajuntament de Martorell ha presentat la primera edició d'Accelera Martorell, una preacceleradora d'emprenedoria especialitzada en el sector de l'automoció. El programa, impulsat junt amb el Consorci de Formació Professional d'Automoció, vol estimular una emprenedoria d'empreses que vulguin créixer basant-se en la innovació i la tecnologia.

Per dur-ho a terme, s'han seleccionat 20 participants que rebran, de forma subvencionada i totalment gratuïta, 150 hores de formació teòrica i pràctica i 100 hores de tutories amb mentors. Amb aquesta formació, els participants resoldran en grup problemes a reptes de robòtica, sensòrica, fabricació additiva i Big Data amb l'objectiu que, posteriorment, puguin aplicar els coneixements adquirits als projectes d'emprenedoria.

El projecte ha estat seleccionat per formar part de la Xarxa Primer, dins el programa Primer de Preacceleració de la Generalitat de Catalunya per coordinar projectes emprenedors territorials d’alta especialització. Accelera Martorell s’emmarca en el sector de l’automoció, una indústria clau a Catalunya i, especialment al Baix Llobregat. Alguns dels reptes que es proposen per aquest programa són cabdals, ja que d’una manera transversal intenten trobar noves solucions en àmbits com la logística, els embalatges o els components. 

El curs es dirigeix a titulats en cicles formatius de Grau Superior d'electrònica de vehicles; titulats o estudiants de graus universitaris d'enginyeria; i professionals d'empreses i emprenedors interessats en el sector de l'automoció. El millor projecte rebrà un premi de 1.000 euros i els projectes constituïts gaudiran d'un any d’allotjament gratuït al servei municipal de coworking al Molí Empresa.

Més informació
Martorell, del peatge al Corredor Mediterrani
Seat augmenta vendes un 35,7%
L'ample de via internacional arriba a Martorell
Avui et destaquem
El més llegit