Martorell estrena el Centre de Formació Professional d'Automoció

El president de la Generalitat, Artur Mas, inaugura aquest nou equipament a la localitat del Baix Llobregat

El president de la Generalitat, Artur Mas, inaugurarà aquest divendres el Centre de Formació Professional d'Automoció de Martorell (Barcelona), un nou equipament adscrit al Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC) i que té la col·laboració del Clúster de la Indústria de l'Automoció.

El centre, ubicat a un edifici de més de 10.000 metres quadrats, garantirà una oferta formativa adaptada a les necessitats de la indústria, i impartirà formació professional dual, formació professional per a l'ocupació -tant per a aturats com per a treballadors en actiu-, formació a mida segons la demanda de les empreses d'automoció, i serveis a empreses i persones.

Quan estigui a ple rendiment, acollirà 480 alumnes de formació inicial i fins a 14.000 adults en formació continuada.

El desembre del 2011, la Generalitat va adjudicar la construcció del centre de formació a una unió temporal d'empreses (Ute) formada per Teyco, Emte i Constructora Espanyola de Calaf, que van començar les obres a mitjan 2012, amb la previsió que es prolonguessin 17 mesos i es posés en marxa a començament del 2014.

L'equipament, que està en uns terrenys cedits per l'Ajuntament de Martorell davant de la factoria de Seat, impartirà matèries com soldadura, disseny per ordinador, electromecànica i altres complementàries com anglès o logística.
Avui et destaquem
El més llegit