Mercabarna inaugura un espai gastronòmic

El polígon alimentari vol consolidar-se com a centre de referència en formació de professionals de producte fresc

Fruites Mercabarna
Fruites Mercabarna

Mercabarna estrena un nou espai gastronòmic, L’Aula del Fresc, amb l’objectiu de consolidar-se com a centre de referència en la formació de professionals de producte fresc, segons ha informat el polígon alimentari aquest dimarts. La iniciativa sorgeix de la gran demanda laboral de persones formades en oficis alimentaris i de la creixent necessitat dels consumidors per tenir la màxima informació sobre els aliments que consumeixen.

El nou espai gastronòmic estarà equipat amb les últimes tecnologies de la cuina i les telecomunicacions i combinarà dues branques formatives: la formació en oficis alimentaris de persones amb dificultats d’inserció laborals i els cursos monogràfics de producte fresc, adreçats a professionals del comerç i la restauració, impartits per cuiners de prestigi.

El polígon alimentari inaugurarà el nou espai el pròxim dimarts 22 de maig en un acte on els germans Torres, xefs i propietaris del restaurant Dos cielos, amb 2 estrelles Michelin, faran un showcooking de tapes de peix i marisc per als alumnes d’un curs de peixateria organitzat per Mercabarna.

Més informació
Els frescos eleven la facturació de Mercabarna
Mercabarna, 50 anys de mercat majorista
Mercabarna obrirà un mercat ecològic
Avui et destaquem
Comentaris