Meridia Capital compra el centre comercial Barnasud

El gestor immobiliari adquireix el complex a Unibail-Rodamco i invertirà 7 milions d'euros per remodelar-lo

El centre comercial Barnasud El centre comercial Barnasud

Meridia Capital Partners preveu invertir set milions d'euros al centre comercial Barnasud, situat a Gavà (Barcelona), que acaba d'adquirir a Unibail-Romadco, ha informat aquest divendres en un comunicat.

Construït el 1995 per Caprabo i venut a Unibail el 2002, el centre té una superfície total de 34.000 metres quadrats i 2.450 places de pàrquing.

L'edifici, que va ser remodelat el 2004 i el 2010, es distribueix en dues plantes i un soterrani, i compta amb marques com Carrefour, MediaMarkt i Cinesa, i pròximament s'instal·larà un gimnàs Star's Gym de més de 2.000 metres quadrats.

CBRE, Uría Menéndez i Hill International han assessorat Meridia Capital en l'operació.

El soci i managing director de real estate a Meridia Capital, Juan Barba, ha afirmat que Barnasud és una "fantàstica aportació" a la cartera a Meridia III i que és la setena transacció de la societat i suposa la primera incursió en retail a Barcelona, després d'haver adquirit per a Meridia II els centres comercials d'Albufera Plaza i MiraMadrid a Madrid.

Ha indicat que la intenció és dur a terme una reforma intensiva de Barnasud, que se centrarà especialment en la façana i en l'aspecte exterior del centre comercial, amb l'objectiu de "realçar la imatge de l'actiu" i incrementar l'afluència de visitants.

Mercat atractiu

El conseller delegat i soci fundador de Meridia Capital, Javier Faus, ha considerat que, "més enllà de la incertesa política actual", Espanya continua sent un mercat atractiu que ofereix rendibilitats superiors a la mitjana europea.

Així mateix, Madrid i Barcelona segueixen sent la tercera i quarta àrea metropolitana de la zona euro, amb preus competitius i intacta capacitat d'atreure talent.

Meridia Capital Partners és una gestora independent que gestiona actius per un valor proper als 1.000 milions d'euros, incloent-hi deute, i a través dels seus fons Meridia I, II i III, compta amb una àmplia experiència en el sector hoteler i immobiliari.

Més informació
Outlets, la qüestió és gastar
Avui et destaquem
El més llegit