Mesoestetic estira la facturació un 17%

Els laboratoris amb seu a Viladecans registra unes vendes de 65 milions d'euros

La seu de Mesoestetic a Viladecans La seu de Mesoestetic a Viladecans

Mesoestetic Pharma Group ha registrat unes vendes, realitzades de forma directa o a través dels seus socis en la distribució, de 65 milions d'euros, la qual cosa suposa un 17% més respecte a l'exercici anterior, han explicat fonts de la companyia amb seu a Viladecans.

La multinacional catalana, que exporta més d'un 80% de la seva producció i es consolida a Europa, la Xina, Amèrica Llatina, Austràlia i Orient Mitjà, preveu mantenir aquesta tendència el 2018, ha informat aquest dimecres en un comunicat.

Mesoestetic, que per al present exercici preveu seguir destinant un 40% dels beneficis a R+D, centra els seus plans futurs en el desenvolupament de nous dispositius mèdics injectables dins de les seves gammes mesohyal i mesofiller.

A més, la companyia va signar al desembre de 2017 un acord amb l'Ajuntament de Viladecans per a la compra del solar situat al costat de l'actual seu. Aquest espai albergarà un nou edifici corporatiu amb totes les prestacions per satisfer les necessitats d'R+D+i del laboratori, així com per poder oferir una millor formació als seus socis i clients.

Més informació
Ells també tenen necesser
Avui et destaquem
El més llegit