Milloren les comunicacions al polígon Jordi Camp de Granollers

Els empresaris esperen que la connexió serveixi per "potenciar la competitivitat de totes les empreses de la zona industrial"

La queixa de les escasses connexions als polígons industrials és una constant entre el sector. Però de tant en tant arriben les bones notícies com els ha passat a les empreses ubicades al polígon Jordi Camp de Granollers, on ja disposen de connexió de fibra òptica. El president de l'Associació d'empresaris i propietaris dels Polígons Congost i Jordi Camp, Joan Grau, ha posat de manifest que "això suposa oportunitat per potenciar la competitivitat de totes les empreses de la zona industrial, ja que permetrà connexió a Internet d'alta qualitat, rapidesa i seguretat i, també, garantirà la productivitat per als seus negocis".

En aquest context, Grau ha destacat que "es tracta d'una reivindicació història" i ha volgut agrair a l'Ajuntament de Granollers "la relació de diàleg i col·laboració per a la millora dels polígons que s'ha dut a terme".

El desplegament de la fibra òptica s'ha dut a terme durant els mesos de juliol i agost,
amb la iniciativa i col·laboració de l'Associació, que està dinamitzada per PIMEC Polígons, i l'Ajuntament de Granollers, que ha facilitat la gestió i tràmit de tots els permisos necessaris.

L'Associació d'empresaris i propietaris dels Polígons Congost i Jordi Camp va ser constituïda el mes de juny del 2015. Actualment compta a prop d'un centenar d'empreses associades que darrerament ha aconseguit estalvis energètics en la compra mancomunada d'energia i altres serveis comuns de les mateixes zones industrials.

Avui et destaquem
El més llegit