Moventia trasllada la seu a les oficines de Bon Preu de Sant Cugat

L'empresa de mobilitat dóna feina a més de 3.000 persones i estrenarà nova seu aquesta primavera

L'edifici d'oficines i supermercat que Bon Preu ha construït a Sant Cugat, amb una inversió de 23 milions d'euros | Bon Preu L'edifici d'oficines i supermercat que Bon Preu ha construït a Sant Cugat, amb una inversió de 23 milions d'euros | Bon Preu

Moventia ha llogat dues plantes d'un edifici d'oficines de Bon Preu-Esclat a Sant Cugat del Vallès, segons ha avançat l'Ara. Així, la companyia de mobilitat estrenarà nova seu aquesta primavera, en un edifici recentment construït per Bon Preu i en el que hi ha invertit 23 milions d'euros. 

Aquest seria el segon canvi de seu de la companyia que presideix Miquel Martí realitza en una dècada. Les oficines de Moventia estan situades a Sabadell fins que al 2009 es van mudar a l'edifici Helion de Sant Cugat.

Així, Moventia traslladarà 150 treballadors en aquest nou espai, a tocar de l'autopista AP-7, i deixarà la seva actual seu, també a Sant Cugat. No s'ha fet públic el preu del lloguer que pagarà l'empresa, tot i que és un contracte a llarg termini. El complex de Bon Preu, a banda d'un edifici d'oficines, també compta amb un supermercat i una benzinera.

Moventia és una empresa familiar fundada el 1923 i que compta amb dues branques principals: Movento, negoci relacionat amb la mobilitat privada i el sector de l'automòbil; i Moventis, que engloba les empreses del grup vinculades amb el transport públic de viatgers, des d'autobusos i tramvies fins a lloguer de bicicletes.

En total dona feina a més de 3.000 persones i, en transport públic, mou a més de 100 milions de viatgers l'any.

Més informació
Esclat obre portes a Sant Cugat
Bon Preu inverteix 13 milions d'euros en un Esclat a Igualada
El Grup Bon Preu obrirà l'Esclat més modern a Sant Cugat
Avui et destaquem
El més llegit