La multinacional DSV inverteix 35 milions d'euros a Molins de Rei

DSV construeix a Molins de Rei el primer centre logístic multiplanta de l'Estat

Les obres de la nova planta de DSV a Molins de Rei |Cedida Les obres de la nova planta de DSV a Molins de Rei |Cedida

DSV Spain, un dels principals operadors logístics a escala internacional i amb matriu danesa, invertirà 35 milions d'euros a Molins de Rei per la construcció d'una planta de 36.000 metres quadrats.

El nou centre, ubicat al polígon de Les Licorelles, obrirà les seves portes aquest mes de novembre i serà la primera plataforma logística multiplanta de l'Estat i una de les més avançades tecnològicament.  "La nostra estratègia en innovació, solucions logístiques i distribució reforcen la imatge de Catalunya com un centre logístic de referència al sud d'Europa", destaca el director general de DSV Spain, Xavier Juncosa.

Innovació a DSV

Així, serà el primer centre logístic on els camions podran accedir dins de l'edifici de manera simultània a través de dues entrades independents ubicades en plantes de quinze metres d'alçada.

Des de DSV, que té la seu central espanyola a Rubí, destaquen la proximitat de Molins de Rei amb Barcelona, el port, l'aeroport i les autopistes A-2 i AP-7 com uns dels motius per escollir aquesta localització.

Avui et destaquem
El més llegit