La multinacional logística que va transportar totes les vacunes Pfizer aposta per Catalunya

H. Essers ha adquirit la companyia del Penedès Coral Transports & Stocks

Acte oficial de l'arribada d'H. Essers a Catalunya | Cedida Acte oficial de l'arribada d'H. Essers a Catalunya | Cedida

La multinacional belga H. Essers, dedicada al transport i logística de productes químics i farmacèutics, ha apostat per Catalunya per impulsar la seva expansió a Espanya. Amb presència a 19 països i una flota de 1.440 camions, va ser l'encarregada durant la pandèmia del transport de la totalitat de les vacunes de Pfizer.

La seva entrada a Catalunya s'ha traduït en l'adquisició de Coral Transports & Stocks, empresa familiar del Penedès fundada al 1995 i especialitzada en serveis de logística integral i en la manipulació, transport i emmagatzematge de mercaderies perilloses i productes químics.

Hilde Essers, presidenta de la companyia belga, destaca que la compra es tracta d'una decisió estratègica per expandir la presència d’H. Essers a l’estat espanyol en el sector de la logística especialitzada en productes químics i farmacèutics. A més, valora el fet que les dues siguin empreses familiars.

La potència de Catalunya

L'arribada d'H. Essers es va formalitzar amb un acte a Sant Cugat de Sesgarrigues, on el representant de la Generalitat de Catalunya al Penedès, David Alquézar, va destacar l'aposta per Catalunya, emfatitzant el valor del seu enclavament estratègic tant atractiu per empreses i inversors estrangers. Ho va visualitzar amb l'activitat dels ports de Barcelona i Tarragona, que mouen anualment més de 45 milions de tones de mercaderies.

1.000 milons d'euros

H. Essers va néixer el 1928 a Bèlgica i actualment és una multinacional familiar líder en el sector de la logística de productes químics i farmacèutics present a 19 països, amb una facturació anual de 925 milions d’euros i una plantilla de més de 7.250 treballadors repartits en les seves 89 sucursals a tota Europa. Per la seva banda, Coral Transports & Stocks va néixer al 1995 i té presència internacional.

Avui et destaquem
El més llegit