Neix l'Associació d'Empresàries i Directives de Tarragona

La Confederació Empresarial de la Província presenta una nova organització per establir nous focus de negoci

Aquest dijous es presenta a Tarragona la presentació de l'Associació d'Empresàries i Directives de la Confederació Empresarial de la Província de Tarragona (CEPTA), un nou grup de treball que agruparà a diverses empresàries i directives de la província per tal de treballar conjuntament, crear nous espais de negoci i organitzar actes d'interès.

"L'objectiu és començar a treballar des del primer dia amb energia, per tal de fer realitat noves oportunitats que puguin ser profitoses per a totes i començar a treballar des del primer dia", declara la presidenta de l'Associació d'Empresàries i Directives, Ana María Macho, que afegeix que entre els objectius primordials d'aquesta associació cal destacar l'organització de networkings professionals, debatre i cercar nous focus de negoci, assessorar a totes aquelles emprenedores que vulguin iniciar la seva trajectòria en el món de l'empresa i la coordinació de jornades i tallers, entre altres. La màxima responsable de l'entitat destaca que l'associació "neix amb moltes ganes de créixer i fer possible noves activitats de negoci".

Presentació a càrrec de Cristina Muños del Grup Peralada
La presentació d'aquesta nova associació es durà a terme a les instal·lacions de CEPTA, en un acte que comptarà amb la presència de la màxima responsable del grup de treball, Ana María Macho; el president de CEPTA, J. Antoni Belmonte, i la event manager executive del Grup Peralada, Cristina Muñoz.
Avui et destaquem
El més llegit