Obbio obre una segona botiga a Barcelona i crea 15 llocs de feina

L’empresa d’alimentació saludable obre un nou supermercat amb el que espera incrementar la facturació 2,5 milions d’euros

Supermercat Obbio | Cedida Supermercat Obbio | Cedida

La marca d’alimentació saludable Obbio expandeix el seu negoci amb l’obertura d’un supermercat a Barcelona on ha invertit 850.000 euros i amb el que crea 15 llocs de treball, segons informa l’empresa en un comunicat.

Obbio estrena un nou local al carrer Ronda de Sant Pere 47 de Barcelona amb el que espera expandir les seves línies de negoci. L’empresa barcelonina ha destinat aquest nou espai de 700m2 a la creació d’un supermercat que ofereix més de 8.000 referències de productes ecològics i augmentant la plantilla actual fins a 47 treballadors.

Set anys després de l’obertura del seu primer supermercat al carrer Muntaner, Obbio ha invertit 850.000 euros, amb els que auguren incrementar la seva facturació fins als 2,5 milions d’euros anuals, el que suposaria el 30% del volum actual de l’empresa.

L’aposta d’aquesta marca alimentaria per l’expansió no es limita al nou supermercat, ja que a finals d’aquest mes d’octubre es posarà en marxa la venda online a la seva nova web. El nou espai online estarà destinat a complementar la venda i l’assessorament que l’empresa ofereix en els seus espais físics.

Més informació
Les 50 millors marques del món que pots trobar al teu super
Organic Boosting o perquè menjar ecològic no ha de ser car
Catalunya estira la corda del producte ecològic
Avui et destaquem
El més llegit