Ohpen duplica plantilla a Barcelona

L’empresa crearà 30 nous llocs de treball i busca perfils com ara enginyers, analistes de negoci i experts en control de qualitat i experiència d’usuari

Ohpen ja va traslladar-se al Passeig de Gràcia de Barcelona per ampliar les seves oficines | Google Maps Ohpen ja va traslladar-se al Passeig de Gràcia de Barcelona per ampliar les seves oficines | Google Maps

L’empresa dels Països Baixos Ohpen, que proveeix serveis al núvol per a la banca, duplicarà la seva plantilla de Barcelona amb la creació d’una trentena de llocs de treball en un any. El seu centre de desenvolupament de tecnologia a la capital catalana, on es va establir l’any 2017, és l’única oficina d’Ohpen al sud d’Europa, on actualment disposa d’una plantilla de 22 persones.

El projecte d’inversió d’Ohpen a Catalunya ha comptat amb el suport d'Acció, que assegura que actualment hi ha 622 empreses neerlandeses establertes a Catalunya. De fet, el mes de febrer la consellera d’Empresa i Coneixement, Àngels Chacón, va mantenir una reunió de treball amb els directius d’Ohpen a la seu central de la companyia, a Amsterdam.

Aler: "Barcelona és una ciutat vibrant i molt atractiva per a professionals locals i també estrangers"

La plataforma d’Ohpen permet gestionar comptes d’estalvi i inversió per a empreses com ara bancs, institucions bancàries i del sector de les assegurances de manera més eficient. Ohpen va traslladar-se recentment a unes noves oficines al Passeig de Gràcia de Barcelona, de 450 metres quadrats de superfície, des d’on treballen en el desenvolupament de projectes d’enginyeria de software i innovació. L’empresa tecnològica busca ampliar la seva plantilla amb perfils professionals especialitzats, com ara enginyers, analistes de negoci i experts en control de qualitat (QA) i experiència d’usuari (UX).

Segons el CEO d’Ohpen, Matthijs Aler, l’empresa va decidir establir-se i créixer a la capital catalana “per tres motius principals: la presència de bones universitats, la disponibilitat de professionals altament qualificats i el fet que Barcelona s’està convertint ràpidament en un hub tecnològic d’excel·lència”. Aler també assegura que “Barcelona és una ciutat vibrant i molt atractiva per a professionals locals i també estrangers, de manera que juntament amb el cap d’Ohpen Technology a Barcelona, Ayad Hindi, volem créixer i reforçar el nostre equip amb aquest talent”.

Més informació
La Barcelona New Economy Week, bressol de la tecnologia de continguts
Barcelona, seu de la World Design Weeks
Avui et destaquem
El més llegit