L'empresa de 'packaging' dels EUA Jabil creix a Tortosa

La companyia construirà una nova planta de fabricació d'ampolles de cartró al centre que ja té a la capital del Baix Ebre

La planta de l'empresa dels EUA Jabil a Tortosa | Europa Press La planta de l'empresa dels EUA Jabil a Tortosa | Europa Press

L'empresa dels Estats Units Jabil expandirà la seva seu europea, situada a Tortosa. La companyia que ofereix solucions al sector del packaging ha anunciat la construcció d'una nova planta de fabricació d'ampolles de cartró a les instal·lacions que ja té a la capital del Baix Ebre. 

Aquesta inversió s'ha anunciat juntament amb una altra que es realitzarà a Califòrnia, on s'ubica la seva filial Ecologic. Les dues juntes ascendiran a 25 milions de dòlars, uns 20,97 milions d'euros. Això permetrà un augment rellevant de la producció del moldejat de polpa de cel·lulosa. 

Jason Paladino, vicepresident sènior de Jabil, ha assegurat que aquestes dues inversions suposaran un creixement "considerable" de la capacitat d'envasat de l'empresa tant a Amèrica del Nord com a Europa. 

Més informació
Jabil obre un centre d'innovació a L'Aldea
Avui et destaquem
El més llegit