Panattoni inicia la segona fase del parc logístic a la Bisbal del Penedès

La construcció d'una nau de 66.430 m2 forma part d'una inversió de 450 MEUR a la resta de l'Estat i Portugal

Imatge del futur projecte de Panattoni al Baix Penedès Imatge del futur projecte de Panattoni al Baix Penedès

Panattoni ha iniciat la segona fase de l’ampliació del seu parc logístic de la Bisbal del Penedès, municipi situat a la comarca del Baix Penedès. La nova nau tindrà una superfície de 66.430 metres quadrats, dels quals 61.400 seran de magatzem i la resta es destinaran a oficines corporatives. Fins a la compra, formalitzada el passat mes de desembre, l’espai estava ocupat per El Corte Inglés.

“Amb aquesta infraestructura, les empreses logístiques podran servir ràpidament a tota la Península Ibèrica i el sud d’Europa”, apunta Gustavo Cardozo, director general de Panattoni a la Espanya i Portugal. De fet, durant el 2022, la promotora logística té prevista una inversió global de 450 milions d’euros en els territoris esmentats.

El principal atractiu de l’espai és la proximitat amb la intersecció de l’AP-7 amb l’AP-2, en un punt intermedi entre localitzacions d’interès com el Port de Tarragona i la ciutat de Barcelona. La tercera fase del projecte de Panattoni al Penedès finalitzarà amb la construcció d’una tercera nau de 39.335 metres quadrats. 

En paral·lel a l’activitat logística, el departament de Territori i Polítiques Digitals de la Generalitat ha adjudicat, a Panattoni, una parcel·la de 68.000 metres quadrats al Parc de l’Alba. Situat a Cerdanyola del Vallès, en aquest terreny, el grup nord-americà invertirà 100 milions d’euros en un centre de processament de dades. 

Avui et destaquem
El més llegit