Port Aventura reobre portes amb previsions optimistes

El parc ha invertit 5 milions d'euros en mesures anticovid i 20 milions en inversions per millorar instal·lacions

Port Aventura ha reobert les seves portes |Port Aventura World Port Aventura ha reobert les seves portes |Port Aventura World

PortAventura World ha reobert les portes aquest dissabte 15 de maig amb un 30% més de reserves del mercat espanyol respecte l'any 2019. El parc d'atraccions arrenca amb el 90% de la plantilla i amb la previsió d'ampliar l'aforament al 100% aquest estiu, ara limitat al 30%. La companyia ha invertit 5 milions d'euros en mesures de seguretat anticovid i 20 milions més en inversions per millorar instal·lacions i el producte.

"Veiem una temporada positiva; creiem que a l'estiu recuperarem el nivell de 60 i 70% respecte al 2019", ha dit el director general de negoci de PortAventura, David García. PortAventura World va tancar el 16 d'octubre de l'any passat i després de 200 dies ha tornat a reprendre l'activitat.

"Això és una bona notícia per PortAventura i el turisme en general", ha assegurat David Garcia. Per ara s'han reincorporat 1.500 dels treballadors de la companyia. El 2019, el parc va rebre 5,2 milions de visitants.

25 milions d'inversions

Pel que fa a les mesures anticovid, a les quas han destinat cinc milions d'euros, destaquen la compra de màquines d'emissió de CO₂ per millorar la ventilació dels espais tancats i la posada en marxa d'un equip d'una vintena de persones per garantir el compliment de les restriccions.

A banda, PortAventura World ha invertit 20 milions d'euros per implementar les novetats d'aquesta temporada tant pel que fa a la millora de les instal·lacions com en l'oferta de productes. La companyia té previst ampliar un dels hotels amb 141 noves habitacions. A més, engegarà un projecte amb la col·laboració de la La Liga. Consistirà en un joc virtual i en el primer restaurant temàtic de la competició de futbol.

Avui et destaquem
El més llegit