PortAventura World assumeix la gestió de l'Hotel Dorada Palace de Salou

Els hotels sota gestió del resort estaran englobats en una nova marca

L'hotel Dorada Palace | EP L'hotel Dorada Palace | EP

PortAventura World ha assumit la gestió de l'Hotel Dorada Palace de Salou (Tarragona) i invertirà 4 milions d'euros per reformar les instal·lacions, informa en un comunicat. La companyia gestionarà l'establiment de 360 habitacions, situat a menys de dos quilòmetres del resort, mentre els actuals amos mantenen la propietat de l'hotel. La incorporació té l'objectiu de captar un client de llarga estada "enfocat en el producte hoteler vacacional de sol i platja" i que també busca l'entreteniment del parc d'atraccions.

El director general d'operacions i finances de PortAventura World, Fernando Aldecoa, ha afirmat que amb la nova operació donen continuïtat a la seva "estratègia de diversificació" i complementen la seva oferta.

El tercer hotel fora del resort

Es tracta del tercer hotel sota la gestió de PortAventura World fora dels límits del resort, del total de nou allotjaments d'entre 4 i 5 estrelles amb 3.000 habitacions que gestiona. Els hotels sota gestió de PortAventura World estaran englobats en una nova marca -que es presentarà en els pròxims mesos- i la companyia preveu "duplicar el nombre d'habitacions en els pròxims anys".

Més informació
PortAventura: la fàbrica més gran de turistes (i el cop d’efecte dels 1.000 milions d'euros)
Avui et destaquem
El més llegit