Els premis Innovacat potencien el talent i la innovació a Osona

Sis grans empreses osonenques i l'Ajuntament de Manlleu impulsen aquest reconeixement al talent, la innovació i el dinamisme empresarial

Una edició passada dels premis Innovacat | Cedida Una edició passada dels premis Innovacat | Cedida

Els premis Innovacat 2022, que potencien i dinamitzen el teixit econòmic i productiu d’Osona, tornen a celebrar-se després de l'últim ajornament per la pandèmia. Impulsats per l’Ajuntament de Manlleu i les empreses BonPreu, Casa Tarradellas, Esbelt, Girbau, Isern i Seidori; els guardons arriben a la vuitena edició i repartiran més de 40.000 euros en premis. L'objectiu del certamen biennal és esdevenir un instrument financer i de promoció de nous projectes al territori.

En aquesta edició, els premis Innovacat premien el dinamisme empresarial, el talent, la creativitat, la sostenibilitat econòmica i social, la innovació empresarial i social, la implicació amb el territori, la digitalització i la transformació social. També l’agilitat, la iniciativa constant, la proactivitat i l’adaptació al canvi per avançar, millorar i créixer. Els premis van adreçats a les empreses d’Osona i a aquelles companyies d’arreu del territori que aporten valor afegit a la comarca.

40.000 euros en premis i assessorament

El certamen repartirà el Premi Empresa Jove, que s’atorgarà a l’empresa innovadora de fins a 5 anys d’activitat amb una dotació econòmica de 12.000 euros. A més, hi ha el Premi Empresa Avança, per la companyia de més de 5 anys d’activitat i que destaqui per la seva trajectòria i capacitat d’adaptació als canvis i a les noves oportunitats, amb una dotació econòmica de 20.000 €. Els premis Innovacat també compten amb el guardó d’Assessorament Innovacat, al qual s’opta de forma voluntària, i que consisteix en un pla d’acompanyament en la gestió empresarial de 20 hores de consultoria de la mà d’un professional expert. 

Els guanyadors dels premis Innovacat, en les diferents categories i premis, es donaran a conèixer en un acte públic que se celebrarà el mes d’octubre de 2022. Els candidats es poden presentar fins al 25 de juliol. Els premis Innovacat continuen sent els únics premis empresarials catalans organitzats per sis grans empreses i una administració local que es concentren en un territori. A banda de reconèixer les empreses més innovadores, Innovcat busca crear una xarxa entre les empreses participants i ofereixen sessions obertes i assessorament als particpants.

Avui et destaquem
El més llegit