El Rec.0 "més sostenible" torna al barri de les adoberies d'Igualada

Un centenar de marques de moda s'instal·len fins diumenge en espais efímers

Interior d'una de les antigues adoberies d'Igualada | ACN Interior d'una de les antigues adoberies d'Igualada | ACN

Dos anys d'aturada forçada, però que han servit al Rec d'Igualada per reflexionar i mantenir-se fidel al seu objectiu: recuperar la vida al barri adober d'Igualada. I aquest dimecres, després d'acumular pols i silenci, el barri del Rec ha tornat a bullir d'activitat. El festival Rec.0 arrenca una nova edició amb un centenar de marques de moda que s'han instal·lat en 54 espais efímers a dins d'antigues adoberies, ara sense cap ús.

Com a novetat, el certamen incorpora un espai de moda sostenible amb 25 marques que produeixen a Catalunya i són respectuoses amb el medi ambient. Els organitzadors es mostren confiats i esperen que durant aquests quatre dies passin per les botigues del festival unes 100.000 persones.

El festival té l'origen l'any 2009 i és una iniciativa de caràcter privat impulsada per Reccstores SL per donar a conèixer el patrimoni industrial del barri del Rec. Fins a l'esclat de la pandèmia, la cita tenia lloc dues vegades l'any, a la primavera i a la tardor: el 2020 i a causa de la crisi sanitària es va cancel·lar, cosa que es va repetir el 2021.

Avui et destaquem
El més llegit