Robert de Niro obre un hotel a Barcelona

La companyia Selenta Group i Nobu Hospitality gestionaran l'establiment de la Torre de Catalunya a tocar de l'Estació de Sants

La Torre de Catalunya al costat de l'Estació de Sants La Torre de Catalunya al costat de l'Estació de Sants

La companyia Selenta Group ha arribat a un acord de gestió compartida amb el grup americà Nobu Hospitality perquè obri el seu primer establiment hoteler a Barcelona, han informat aquest dimarts en un comunicat conjunt.

Amb aquesta aliança, el grup americà fundat per l'actor Robert De Niro, el xef Nobu Matsuhisa i el productor de cinema Meir Teper continua la seva expansió i l'establiment de Barcelona serà el quart hotel de la companyia a Europa.

El Gran Hotel Torre de Catalunya, proper a l'estació de Barcelona-Sants, serà remodelat per convertir-se en Nobu Hotel Barcelona a final del 2018 encara que continuarà sent propietat de Selenta Group, de manera que l'acord de col·laboració dona només lloc a la gestió compartida de l'establiment.

El president de Selenta Group, Jordi Mestre, ha assegurat que aquesta aliança "reforça la imatge internacional de la capital catalana", i ha destacat que una de les àrees de negoci de la companyia que lidera és justament la dels acords amb partners internacionals.

Per la seva banda, el director executiu de Nobu Hospitality, Trevor Horwell, s'ha mostrat satisfet d'entrar en el mercat espanyol i ha explicat que el Nobu Hotel Barcelona serà l'establiment número 13 que gestiona el grup.

L'arquitecte i dissenyador David Rockwell serà l'encarregat d'idear la remodelació del Gran Hotel Torre de Catalunya, que compta amb 250 habitacions i suits, a més de sales de reunions, espais per a esdeveniments i un restaurant.

Més informació
Robert de Niro, el padrí de la restauració i l'hoteleria
Els famosos que millor inverteixen els diners
Avui et destaquem
El més llegit