Rocada creix un 18% el 2017 i factura 9 milions d'euros

L’empresa taradellenca dedicada a la fabricació de pissarres espera arribar als 10 milions d’euros el 2018

Marc Roca, director general de Rocada Marc Roca, director general de Rocada

L’empresa catalana especialitzada en la fabricació de pissarres i mobles d’oficina Rocada Group ha tancat el 2017 amb una facturació de 9 milions d’euros, un 18% més que l’any anterior, i preveu assolir els 10 milions d’euros el 2018.

Rocada exporta a més de 40 països, tot i que aquest any el mercat nacional ha millorat, amb un augment del 33% de les vendes, segons informa la companyia en un comunicat.

“En els darrers anys i a causa de la conjuntura d’Espanya, els esforços de Rocada s’han dirigit a obrir nous mercats exteriors i a consolidar els existents. Però el 2017 les vendes nacionals han tornat a experimentar creixements com abans de la crisi”, ha explicat el conseller delegat de l’empresa, Marc Roca.

Aquest any i el 2019, Roca assumirà el càrrec de primer executiu de la filial alemanya del grup, amb seu a Hamburg, després de 10 anys com a director general de Rocada. Roca ha destacat la importància de la filial, no només pels anys que fa que està en funcionament, sinó perquè és el primer mercat exterior amb vendes i representa avui en dia el 25% del total dels ingressos de la companyia.

Rocada Group és una empresa familiar nascuda l’any 1976 amb seu a Taradell. Actualment, compta amb una plantilla de 50 treballadors i les seves exportacions representen el 55% de les vendes. 

Més informació
L'empresa taradellenca Rocada factura 8,5 milions d'euros el 2015
El Pilar anima el sector turístic de la Catalunya Central
Osona registra la millor evolució del mercat laboral de les comarques barcelonines
Avui et destaquem
El més llegit