Sanjo inverteix 17,5 milions de dòlars en una planta de producció als Estats Units

Les noves instal·lacions, de 2.500 metres quadrats, donaran feina a 85 persones i estaran enllestides a finals de 2017

L'empresa catalana Sanjo, amb seu a Sant Andreu de la Barca (Baix Llobregat) i especialitzada en peces metàl·liques de precisió per a l'automoció, tractaments tèrmics, i disseny i construcció d'utillatges per a la indústria, ha iniciat la construcció d'una planta de producció de 2.500 metres quadrats de superfície a la localitat de Virginia Beach, situada a l'Estat de Virginia, a uns 320 quilòmetres al sud de Washington.

L'objectiu de les noves instal·lacions, que suposarà una inversió de 17,5 milions de dòlars i donarà feina a 85 persones, és satisfer les necessitats dels clients europeus de SANJO que disposen de plantes als Estats Units i entrar en el mercat nord-americà, on existeix un gran potencial de consum. De fet, la planta s'ubicarà a prop del fabricant de serres mecàniques Stihl, client de Sanjo des del 2001 i que ha encoratjat l'empresa catalana a desembarcar als Estats Units per enfortir la seva relació comercial.

Les noves instal·lacions estan estratègicament situades prop d'una important via de comunicació, la Interstate Highway 264, que permet el desplaçament ràpid a la resta de l'estat i en especial al gran port de Norfolk.

Sanjo exporta actualment el 80% de la seva producció a 85 plantes de 27 països de quatre continents i amb aquesta inversió comptarà, a partir del 2018, amb quatre plantes productives, tres a Catalunya i la dels Estats Units, a més de dues oficines comercials, una a Stuttgart, a Alemanya, i una altra a Shanghai, a la Xina.
Avui et destaquem
El més llegit