Sant Boi impulsa projectes d'emprenedoria i economia social

L'ajuntament ajudarà a deu iniciatives empresarials amb l'objectiu de fomentar l'economia i la cohesió social

L'Ajuntament de Sant Boi aposta per l'economia social i per això ajudarà a fer realitat una desena de projectes impulsats per emprenedors que tinguin aquest punt com element principal.

Segons ha informat el consistori, la iniciativa es desenvolupa en el marc del programa CoBoi, que consisteix en una incubadora d'empresa relacionades amb l'economia social que impulsa l'ajuntament amb el suport econòmic de la Diputació de Barcelona.

Potenciar els negocis per millorar la cohesió social
Les empreses seleccionades rebran assessorament especialitzat i tutorització, formació sobre emprenedors i suport per aconseguir fonts de finançament. D'aquesta manera s'ajudarà a potenciar, definir, concretar i fer viables les seves idees de negoci.

L'objectiu de l'Ajuntament és impulsar la recuperació econòmica a través de noves iniciatives i fomentar la cohesió social amb projectes com aquests.

Per poder beneficiar-se del programa, les empreses, tant de Sant Boi com de la resta de la comarca del Baix Llobregat, han de presentar la seva sol·licitud entre l'1 i el 24 d'octubre.

Aquesta és la segona edició del programa, que l'any passat va ajudar a fer realitat empreses que treballen en sectors tan diversos com la ramaderia per a la prevenció d'incendis, els jocs de rol col·laboratius o la imatge personal com eina per a l'autoestima.
Avui et destaquem
El més llegit