Santa Coloma contracta aturats dins del pla d'ocupació municipal

Un total de 242 persones, principalment aturats de llarga durada, majors de 45 anys i famílies monoparentals, han accedit a la contractació

L'Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet, a través de l'empresa municipal Grameimpuls, ha contractat durant 6 mesos a 242 persones en situació d'atur, en el marc dels diferents programes de Plans d'Ocupació.

Els projectes de Plans d'Ocupació es desenvolupen a la nostra ciutat durant el segon semestre del 2016. L'oferta laboral està destinada a projectes d'atenció i suport a la ciutadania, serveis de proximitat i cohesió social, així com intervencions immediates de manteniment i adequació d'espais i equipaments públics. Els col·lectius prioritaris han estat els aturats de llarga durada, majors de 45 anys i famílies monoparentals, entre d'altres.

La igualtat d'oportunitats continua sent un objectiu prioritari d'intervenció al municipi i els plans d'ocupació són l'instrument que consideren facilita a les persones amb més dificultats d'inserció laboral accedir a la contractació i, per altra banda, donar suport a les persones i famílies més vulnerables, en la seva quotidianitat, facilitant l'accés a serveis i recursos de suport a la ciutadania.

Dels projectes que s'inicien, destaquen el de suport a la pobresa energètica, atenció a les dones en situació de violència masclista, atenció a la gent gran i a les persones amb diversitat funcional, referents escolars per a la infància, dinamització d'espais de joc infantil. També s'han activat projectes de continuïtat que permeten treballar per una ciutat més habitable, neta, sostenible i respectuosa amb el medi ambient amb projectes com a educadors/es ambientals, agents cívics i de mobilitat, manteniment de jardins i espais naturals, manteniment i neteja de la via pública, i millores dels equipaments municipals.

Els programes de Plans d'Ocupació són finançats pel Servei d'Ocupació de Catalunya, l'Àrea Metropolitana de Barcelona i la Diputació de Barcelona i amb el cofinançament de l'Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet i l'aportació municipal pel desenvolupament del Pla d'Ocupació Local.
Avui et destaquem
Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

El més llegit