Santa Coloma contracta aturats dins del pla d'ocupació municipal

Un total de 242 persones, principalment aturats de llarga durada, majors de 45 anys i famílies monoparentals, han accedit a la contractació

La contractació també ha sigut possible pel cofinançament del Servei d'Ocupació de Catalunya
La contractació també ha sigut possible pel cofinançament del Servei d'Ocupació de Catalunya
L'Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet, a través de l'empresa municipal Grameimpuls, ha contractat durant 6 mesos a 242 persones en situació d'atur, en el marc dels diferents programes de Plans d'Ocupació.

Els projectes de Plans d'Ocupació es desenvolupen a la nostra ciutat durant el segon semestre del 2016. L'oferta laboral està destinada a projectes d'atenció i suport a la ciutadania, serveis de proximitat i cohesió social, així com intervencions immediates de manteniment i adequació d'espais i equipaments públics. Els col·lectius prioritaris han estat els aturats de llarga durada, majors de 45 anys i famílies monoparentals, entre d'altres.

La igualtat d'oportunitats continua sent un objectiu prioritari d'intervenció al municipi i els plans d'ocupació són l'instrument que consideren facilita a les persones amb més dificultats d'inserció laboral accedir a la contractació i, per altra banda, donar suport a les persones i famílies més vulnerables, en la seva quotidianitat, facilitant l'accés a serveis i recursos de suport a la ciutadania.

Dels projectes que s'inicien, destaquen el de suport a la pobresa energètica, atenció a les dones en situació de violència masclista, atenció a la gent gran i a les persones amb diversitat funcional, referents escolars per a la infància, dinamització d'espais de joc infantil. També s'han activat projectes de continuïtat que permeten treballar per una ciutat més habitable, neta, sostenible i respectuosa amb el medi ambient amb projectes com a educadors/es ambientals, agents cívics i de mobilitat, manteniment de jardins i espais naturals, manteniment i neteja de la via pública, i millores dels equipaments municipals.

Els programes de Plans d'Ocupació són finançats pel Servei d'Ocupació de Catalunya, l'Àrea Metropolitana de Barcelona i la Diputació de Barcelona i amb el cofinançament de l'Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet i l'aportació municipal pel desenvolupament del Pla d'Ocupació Local.
Avui et destaquem
Comentaris