Santa Perpètua i les empreses volen parlar el mateix idioma en contractació

El consistori organitza un taller de selecció per competències per companyies amb qui col·labora

L'Ajuntament de Santa Perpètua ha organitzat un taller de Selecció per Competències per a les empreses amb les que treballa de manera habitual, per tal que també puguin conèixer la metodologia de selecció de competències amb l'assistència d'un total de 12 companyies. L'objectiu d'aquesta jornada ha estat que tant el personal tècnic del consistori com el de les empreses que requereixen personal parlin el mateix llenguatge i puguin consensuar les competències adequades per a cada lloc requerit quan col·laborin. D'altra banda, aquesta metodologia, permetrà que les empreses optimitzin els seus processos directes de selecció, incorporant als millors professionals, segons informa el consistori de la població de la Riera de Caldes en un comunicat.

Aquesta innovadora metodologia s'utilitza en diferents processos de gestió de recursos humans: detecció de necessitats formatives, avaluació de l'acompliment, detenció de potencials per a la promoció, avaluació de riscos i entrevista de selecció de personal.

"La formació va ser molt interactiva, combinant teoria i pràctica, amb exercicis i vídeos per tal que tot fos molt aplicable i els participants poguessin no només adquirir els conceptes més rellevants quant a teoria de competències, sinó també posar en pràctica la metodologia i anar consolidant els coneixements", expliquen des del consistori. La jornada va tenir una durada de vuit hores i va ser dirigida per la Consultora Konsac Group.

Aquesta acció està inclosa en el projecte Logis Ocupació, finançat per la Diputació de Barcelona i té com a objectiu la qualificació professional de persones en l'àmbit de la logística.
Avui et destaquem
El més llegit