El centre de Reempresa a Santa Perpètua de Mogoda
El centre de Reempresa a Santa Perpètua de Mogoda

Santa Perpètua busca ‘reemprenedors’

El consistori firma contractes de servei amb companyies i entitats per cercar persones físiques o jurídiques cedents d’empreses

L’Ajuntament de Santa Perpètua ha publicat l’anunci per la contractació de proveïdors d’informació de potencials empreses cedents i persones reemprenedores del territori, per ajudar a estendre el Servei de Reempresa. El resultat ha estat la signatura de deu  contractes de servei amb empreses assessores  i altres entitats dels diferents municipis.

Les tasques a realitzar per part d’aquests col·laboradors són la captació i posada en contacte amb l’Ajuntament de potencials persones físiques o jurídiques cedents d’empreses  i persones reemprenedores del territori.

També s’ha fet la primera  reunió de treball per fer balanç dels resultats de l’any 2016 i preparar les perspectives per a 2017, que va comptar amb les empreses i entitats col·laboradores i també amb els tècnics dels ajuntaments de la Riera de Caldes.

El punt de Reempresa de l’ajuntament de Santa Perpètua té com a missió la consecució d’un entorn favorable per a la transmissió d’empreses entre persones empresàries i persones reemprenedores del territori de la Riera de Caldes i dona servei als municipis de La Llagosta, Palau-solità i Plegamans, Polinyà, Santa Perpètua de Mogoda i Sentmenat.

Aquest projecte de col·laboració públic-privada es fa de manera conjunta amb la Diputació de Barcelona, la patronal CECOT i la fundació Autoocupació.

 

Més informació
L'institut Palau Ausit guanya la IV edició de l’ElectroCat
Vuit equips d’estudiants participen a la IV edició de l’ElectroCat
Santa Perpètua inverteix 230.000 euros en indústria 4.0
Avui et destaquem
El més llegit