Schweppes Suntory inverteix 8 MEUR en la reforma de la planta de Tordera

El centre tecnològic i d'investigació és el més gran que la companyia disposa a Europa

Schweppes Suntory Espanya ha invertit quatre milions d'euros entre 2014 i 2016 en el seu centre de desenvolupament tecnològic de Tordera, i preveu invertir altres quatre milions d'euros fins al 2019, totalitzant una inversió de vuit milions.

El Centre Tecnològic de Tordera, que va iniciar la seva activitat com a planta d'embotellament en els anys 70, és actualment el major centre d'investigació de la companyia a Europa, ha informat Schweppes Suntory en un comunicat.

Les inversions s'han centrat en la creació d'un nou laboratori d'anàlisi sensorial, un laboratori d'envasos i embalatges, una àrea de serveis tècnics i analítics i una àrea de desenvolupament de nous productes per a diferents marques del grup.

També s'ha creat una planta pilot per a produccions de concentrats o begudes acabades destinades a estudis de mercat, i s'ha consolidat un departament de desenvolupament tecnològic d'ingredients únics derivats de la fruita, com la llima per a marques com Orangina, Schweppes, Oasis i Trina, entre d'altres.

L'equip d'R D europeu està format per més de 100 investigadors, dels quals 30 s'ubiquen al centre de Tordera i 20 a Londres, i en els dos centres es realitzen els desenvolupaments de tots els nous productes per a Europa, Àfrica, Pròxim Orient i Carib i s'investiga de manera coordinada, podent especialitzar-se cada centre en diferents marques.

Així, Tordera investiga sobre les marques Schweppes, Orangina, Oasis, Trina, La Casera, Sunny Delight i Pulco, entre d'altres, mentre que el centre de Londres treballa amb les marques Lucozade i Ribena.
Avui et destaquem
El més llegit