Silence obre a Sant Boi la seva primera botiga

La marca de motos elèctriques, antiga Scutum, inicia un pla d'expansió per l'Estat espanyol amb l'obertura de 30 botigues durant el 2018

Silence, antiga Scutum, obre la primera botiga a Sant Boi en un pla d'expansió amb 30 locals Silence, antiga Scutum, obre la primera botiga a Sant Boi en un pla d'expansió amb 30 locals

La marca de motos elèctriques Silence -abans denominada Scutum- ha inaugurat a Sant Boi de Llobregat (Barcelona) la seva primera botiga i preveu obrir-ne una trentena durant aquest any. Entre les flagship stores que obrirà en el primer trimestre d'aquest any hi ha les de Palma de Mallorca, València i Girona.

Silence, que compta amb una planta de producció a Molins de Rei (Barcelona), es dedica al disseny, desenvolupament i fabricació de scooters elèctrics de dues i tres rodes, i té com socis a Repsol, Caixa Capital Risc i CDTI.

Enl2014 va llançar el seu model S02, un scooter elèctric destinat al sector del transport, i actualment està ultimant un model per a particulars amb bateria extraïble, que estarà disponible aquest any.

Des dels seus inicis, Silence dóna servei a flotes d'empreses com Ara Vinc, Cooltra, Amazon UK, Seur, Correus i B:SM.

Més informació
Scutum inaugura una fàbrica a Molins de Rei
La barcelonina Scutum, Premi Nacional d'Energia
Scutum, innovació per la moto elèctrica
Avui et destaquem
El més llegit