Sequra inaugura un centre d'innovació a Barcelona

L'empresa de solucions de pagament obre un nou espai pensat perquè els empleats teletreballin i amb zones on desenvolupar solucions creatives

El centre d'innovació de Sequra a Barcelona | Cedida El centre d'innovació de Sequra a Barcelona | Cedida

Sequra ha creat un centre d'innovació a Barcelona. L'empresa de solucions de pagament ha inaugurat les instal·lacions al carrer Alí Bei, on no han muntat unes oficines clàssiques. És un espai de 2.700 metres quadrats pensat perquè els empleats teletreballin i només vagin a l'edifici a fer reunions o feines més creatives. 

Actualment, formen part de la plantilla de Sequra 130 persones, tot i que la companyia catalana preveu créixer fins als 200 treballadors l'any que ve. "Ja tenim una estructura organitzativa molt diferent a allò comú, sense un comitè executiu, i les decisions es prenen on hi ha la informació. Ara, hem volgut anar més enllà d'una oficina normal i hem apostat per crear espais de trobades", ha dit David Backström, CEO de Sequra. 

La nova oficina coincideix amb el llançament de Divide en 3, una nova plataforma de l'empresa que permet realitzar pagaments en tres mesos sense interessos en comprar qualsevol producte. L'empresa, que s'adreça a ecommerces, calcula que les botigues poden augmentar la facturació un 20% utilitzant aquest mètode. 

De cara al 2021, preveu facturar 40 milions d'euros. Recentment, la companyia ha obtingut una línia de crèdit de 200 milions d'euros. Aquests diners es destinaran, en part, a una estratègia d'internacionalització que preveuen que els portarà a diversos països de l'Amèrica Llatina. 

Més informació
Com ha impactat la pandèmia en els pagaments?
Ultimàtum d'Europa a Espanya per complir amb la normativa de pagaments online
Pagar amb la veu: més enllà del reconeixement facial
Avui et destaquem
El més llegit