L'americana ServiceNow s'estrena al 22@

La filial ibèrica obre oficina a Barcelona per encarregar-se dels projectes per a empreses a Catalunya, el País Valencià i les Illes Balears

L'oficina serà la base d'operacions de Catalunya, el País Valencià i les Illes Balears | iStock L'oficina serà la base d'operacions de Catalunya, el País Valencià i les Illes Balears | iStock

La filial ibèrica de la companyia americana ServiceNow ha inaugurat una nova oficina al 22@ de Barcelona, segons ha informat en un comunicat. Aquesta oficina serà la que s'encarregarà dels projectes del grup de serveis al núvol per a empreses a Catalunya i Llevant, el País Valencià i les Illes Balears i té per objectiu servir de referència per als clients locals.

Més info: El 22@ creixerà 335.000 metres quadrats en tres anys

A Espanya, ServiceNow compta amb una seu regional a Madrid que, segons l'empresa, "ha crescut de manera exponencial en termes d'activitat en els darrers anys" i, a més, és des d'on es dirigeixen les operacions en el mercat espanyol, el sud d'Europa i Israel.

Segons el director de ServiceNow Iberia, Antonio Abellán, "l'obertura d'una nova oficina a Barcelona posa de manifest la nostra aposta pel mercat de la península i el compromís amb els nostres socis locals per estrènyer la nostra col·laboració".

A més, Abellán ha afegit que l'equip que té a Espanya "s'està convertint en un eix clau en l'estratègia de creixement de la companyia amb l'objectiu d'ajudar les empreses dels nostres mercats a adoptar tecnologies d'automatització intel·ligent en els seus processos de negoci".

Un 33% de creixement respecte del 2017

Actualment, ServiceNow ingresa 666 milions d'euros per subscripció. Això representa un creixement del 33%, segons el seu portal web, respecte de l'any 2017. La companyia, que es marca com a objectiu "transformar les formes manuals antigues de treballar en moderns fluxos digitals" compta, a tot el món, amb 8.154 empleats. 

Més informació
El 22@ inspira 80 districtes de tot el món
WeWork lloga 8.300 metres al 22@
Amazon i Cisco s’apunten al networking del 22@
Avui et destaquem
El més llegit