CA | ES

Un mapa en viu per saber-ho tot de les festes de La Mercè

Sharify App mostrarà una selecció d'activitats de tot tipus que tindran lloc a la ciutat en temps real

El mapa marca amb emoticones els punts d'interès | Sharify El mapa marca amb emoticones els punts d'interès | Sharify

Vols saber què passa a cada moment durant les festes de la MercèSharify App ha preparat una versió especial del mapa en viu de Barcelona per a la seva festa major que, segons informen en un comunicat, mostrarà una selecció d'activitats de tot tipus que tindran lloc a la ciutat. Concerts, exposicions, curses, espectacles de llums i ​food trucks són alguns dels esdeveniments organitzats a la ciutat comtal. D’aquests, més de 100 apareixen al mapa en viu de Barcelona indicats amb icones.

Més info: Sharify, la xarxa social del present

Des de l'app Sharify, disponible a Android i iOs, sostenen que "hem volgut aportar el nostre gra de sorra a les festes de La Mercè ​permetent a la ciutadania conèixer quan i on tenen lloc els diversos actes​, així com interactuar amb altres persones que tinguin interès en assistir-hi". Precisament per això, el mapa en viu "permet descobrir fàcilment què succeeix a Barcelona ja que mostra ​esdeveniments geolocalitzats d'oci i cultura en temps real". A més, els usuaris poden publicar els seus propis plans i unir-s’hi als d'altres usuaris.

A banda d'això, Sharify s'uneix a LOS40 per al concert del dilluns 23 de setembre a la plaça Espanya de Barcelona​. Al concert hi participen els grups Nil Moliner, Chloe Phillips, Buhos, Dr. Prats i ​Els Catarres​, seguits dels DJs Adrià Ortega, Adrià Soler, Neus González i Victor de la Torre.

Avui et destaquem
El més llegit