Sorli inverteix 12 milions d'euros i crea 60 llocs de feina a Sitges

L'empresa inaugura un complex que inclou un supermercat, un gimnàs i una cafeteria

Sorli inverteix 12 milions d'euros i crea 60 llocs de feina a Sitges | Cedida Sorli inverteix 12 milions d'euros i crea 60 llocs de feina a Sitges | Cedida

Sorli ha invertit 12 milions d'euros i ha creat 60 llocs de feina a Sitges. L'empresa ha inaugurat un complex de 10.000 metres quadrats que inclou un supermercat, una zona esportiva i una cafeteria, a més de comptar amb un pàrquing i diversos espais comuns. La companyia reforça l'aposta amb aquest establiment d'un nou concepte de negoci, que volen que es converteixi en únic, que integra la vida sana: amb alimentació saludable i esport. 

En total, l'establiment compta amb sis pisos. El supermercat té 1.000 metres quadrats, mentre que el gimnàs compta amb 3.500. La cafeteria serà de 150 metres quadrats. Els càlculs que fan des de Sorli és que el nou establiment els permeti facturar 5,5 milions d'euros enguany. La inversió final -de 12 milions d'euros- ha superat el pressupost inicial, de 10 milions. 

Més info: Sorli aixeca un supermercat i un centre de salut a Sitges

El supermercat ja va obrir el desembre, mentre que aquest cap de setmana començarà a funcionar la zona esportiva, que inclou la part de gimnàs i una dedicada a les cures personals, amb un spa. Aquest establiment suposarà un impuls al creixement que té previst Sorli per al 2020, d'entre un 2,5% i un 3% més de facturació. 

En aquest centre, l'empresa amb seu a Granollers aposta per la sostenibilitat, amb l'eliminació de les bosses de plàstic i unes centrals frigorífiques que redueixen un 80% les emissions de gasos d'efecte hivernacle, segons indica la mateixa companyia. La zona d'escalfament d'aigua per a l'spa es farà per cogeneració, de manera que s'aprofitarà la calor que s'extraurà dels murals de refrigerat o del supermercat. 

Més informació
Sorli inverteix 7 milions d’euros en la compra de nou locals
Sorli obre dues noves botigues a Barcelona i Sabadell
Avui et destaquem
El més llegit