Spinta Bikes, bicis elèctriques amb segell gironí

Els impulsors de l’empresa volen obrir mercat a tot l’Estat i donar-se a conèixer a Europa el 2018

El model Corso de Spinta Bikes | ACN El model Corso de Spinta Bikes | ACN

Girona compta amb una nova marca de bicicletes elèctriques: Spinta Bikes. Creada a partir de la unió d’un empresari gironí i un soci inversor, l’empresa és el resultat d’un projecte que es va començar a gestar ara fa un any. Spinta Bikes, amb la seu a Cassà de la Selva i el centre de muntatge a Manlleu, treballa amb la premissa que la qualitat pot tenir preus assequibles. Per això, la firma comercialitza les bicicletes elèctriques a través d’Internet, tot i que disposa d’alguns punts físics on els clients poden anar a veure-les i provar-les.

Spinta Bikes ha sortit al mercat amb dos models de bicicletes: Corso (amb línies més avantguardistes) i Strada (amb una estètica més clàssica). Les bicis tenen una autonomia d’uns 50 quilòmetres, pesen entre 12 i 16 quilos i tenen un preu de 1.375 euros. A més, l’empresa també comercialitza una vintena d’accessoris i components, com altaveu sense fils, pedals, seients, frens o rodes.

Les bicicletes, quan arriben a casa del comprador, vénen pràcticament muntades i “tan sols cal collar un caragol per fixar el manillar i ja es pot fer servir, perquè s’envien amb la bateria carregada”, explica el cap de màrqueting, Jordi Roca.

De cara al 2018, l’empresa preveu incorporar al catàleg com a mínim dos models més, un dels quals serà una bicicleta plegable, i arribar a tenir-ne set o vuit a finals del 2019. A més, Spinta Bikes vol estendre la marca arreu del territori estatal i, a partir d’aquí, fer el salt a l’exterior començant per Anglaterra, Alemanya o Holanda. La marca gironina ja ha començat a fer algunes vendes i s’ha fixat com a objectiu facturar un milió d’euros a finals de l’any que ve.

Més informació
Santafixie, un 'ecommerce' a pinyó fix
Electrified S, l'evolució de la bicicleta
El nou 'Bicing' elèctric arriba a la ciutat comtal
Avui et destaquem
El més llegit