La supervivència de les empreses creades a Procornellà, per sobre de la mitjana

El Centre d'Empreses Procornellà allotja un total de 135 companyies

El Centre d’Empreses Procornellà El Centre d’Empreses Procornellà

El 64,2% de les empreses creades fa tres anys amb assessorament del Centre d’Empreses Procornellà sobreviuen. És una de les conclusions d'un estudi elaborat per la Diputació de Barcelona, que assenyala que aquesta taxa de supervivència és superior a la mitjana dels Centres Locals de Serveis a les Empreses de la demarcació.

El 2017 es van crear 44 empreses amb el suport de Procornellà. Les companyies que estan en actiu tenen de mitjana 1,8 treballadors i una facturació anual d'uns 105.000 euros. El 44,4% de les empreses en funcionament diu que té bones perspectives pel 2021.

Pel que fa les companyies que van tancar, la majoria ho van fer per motius econòmics i abans de complir els tres anys.

Viver d'empreses Procornellà

El Centre d’Empreses Procornellà és l’instrument de l’Ajuntament de Cornellà per potenciar la creació, consolidació i creixement de l’activitat econòmica a la ciutat. L'objectiu és donar suport als emprenedors per convertir la seva idea de negoci en un projecte viable. En l’actualitat hi ha 135 empreses allotjades.

11 dels 44 emprenedors que van iniciar el seu projecte el 2017 van decidir quedar-se allotjats al Centre o al Viver de Procornellà. 9 encara estan en actiu, el que suposa una taxa de supervivència del 81,8%. Una dada que "posa en valor la feina que fa el cos tècnic municipal", ja que és una taxa més elevada que el d'emprenedors que s'instal·len pel seu compte.

Avui et destaquem
El més llegit