Tongrentang estudia instal·lar-se a l'Hospitalet

La farmacèutica líder de la medicina tradicional xinesa factura 4.000 milions d'euros i exporta els seus productes a 140 països

Tongrentang, farmacèutica líder de la medicina tradicional xinesa, està estudiant la possibilitat d'obrir una seu a l'Hospitalet per introduir-se al mercat espanyol. Així li ho ha comunicat el director de relacions Internacionals de la companyia, Jianping Ma, a l'alcaldessa de l'Hospitalet, Núria Marín, durant una reunió mantinguda a Pequín.

La companyia estaria interessada en acompanyar a l'Hospitalet el primer Centre Europeu de Medicina Tradicional Xinesa que obrirà portes el 2020 a l'antiga fàbrica de Godó i Trias, i Marín els ha ofert la possibilitat d'instal·lar-se al parc biomèdic de la ciutat.

Tongrentang va ser fundada fa 350 anys i actualment factura 4.000 milions d'euros. Comercialitza uns 1.500 productes que exporta a 140 països i té 25 plantes de fabricació a la Xina i una a Hong Kong que ocupen uns 30.000 treballadors.

La trobada amb la responsable de Tongrentang ha estat la darrera de les diverses reunions que l'alcaldessa ha mantingut els darrers dies a la capital xinesa, després que el passat diumenge, en el marc del fòrum Belt and Road, en el qual el país asiàtic va presentar el seu pla d'internacionalització i durant el qual els ajuntaments de L'Hospitalet i Pequín i la Generalitat van signar el conveni perquè el primer centre de medicina tradicional xinesa a Europa s'instal·li a la segona ciutat de Catalunya.

Avui et destaquem
El més llegit