Torna la Fira del Vi de Falset amb més d'una setantena de cellers

El certamen, que recupera el seu format habitual després de dos anys, es perllongarà durant tot el cap de setmana

Torna la Fira del Vi de Falset amb més d'una setantena de cellers | ACN Torna la Fira del Vi de Falset amb més d'una setantena de cellers | ACN

Més d'una setantena de cellers participen enguany en la Fira del Vi de Falset, que arrenca aquest divendres al vespre a l'espai firal de l'Euterpe. Per a les DOQ Priorat i DOQ Montsant, aquesta àmplia participació de cellers pertanyents a les dues denominacions posa de manifest la confiança que el sector del vi i la comarca del Priorat tornen a dipositar en la fira després de la pandèmia.

El certamen, que recupera el seu format habitual després de dos anys, es perllongarà durant tot el cap de setmana amb epicentre al recinte firal de Falset -d'onze del matí a nou de la nit. A tot això, cal sumar-hi un programa amb una seixantena d'activitats tant a Falset com a diversos pobles de la comarca durant tot el mes de maig.

Beques Fira del Vi

L'Ajuntament de Falset ha anunciat la creació de les beques Fira del Vi, amb l'objectiu d'atorgar ajuts a alumnes que cursin els seus estudis a l'Escola d'Enologia Jaume Ciurana. En aquesta primera ocasió, les beques tindran el suport del celler Álvaro Palacios. Aquest celler de Gratallops destinarà la recaptació de les visites exclusives que rebi els dies dissabte 30 d'abril i diumenge 1 de maig a aquestes beques. En total, hi haurà sis places disponibles per torn i el preu serà de 100 euros per persona.

Avui et destaquem
El més llegit