Més tortells de Reis que mai

El Gremi de Pastisseria de Barcelona preveu vendre un milió de tortells aquestes festes malgrat la covid-19, tot i que de mida més petita per les restriccions

Un pastisser mentre treballa una massa que acabarà sent un tortell de Reis | ACN Un pastisser mentre treballa una massa que acabarà sent un tortell de Reis | ACN

El Gremi de Pastisseria de Barcelona preveu un increment en les vendes de tortells de reis durant aquestes festes malgrat la crisi de la covid-19. En un comunicat, l'associació calcula que es menjaran un milió de tortells a Catalunya, una xifra lleugerament superior a la de l'any passat, quan va ser d'uns 900.000.

Tot i que s'espera vendre més unitats, apunta que la mida dels tortells d'enguany serà més petita arran les restriccions en les reunions nadalenques provocades per la pandèmia de coronavirus.

Per altra banda, el gremi indica que les vendes aquest any poden ser desiguals a causa de la reducció de la mobilitat. A les grans ciutats s'incrementaran notablement, mentre que als pobles d'estiueig i segones residències passarà el contrari, assegura.

Els pastissers tanquen un any marcat per les restriccions en què, com tants altres sectors, han hagut d'innovar. Per exemple, ja es van unir durant la Setmana Santa per servir les mones de Pasqua a domicili.

Més informació
Pastissers catalans s’uneixen per servir les mones de Pasqua a domicili
Avui et destaquem
El més llegit