Transgourmet Ibèrica obre 38 supermercats a Catalunya

Transgourmet Ibèrica, l'antiga GM FOOD, forma part d'un grup internacional suís i compta amb les marques SUMA, Proxim i SPAR

Un dels supermercats SUMA de Transgourmet Ibèrica a Catalunya | Cedida Un dels supermercats SUMA de Transgourmet Ibèrica a Catalunya | Cedida

Transgourmet Ibèrica, propietat del grup suís Transgourmet i referent en el sector de la distribució alimentària, va acabar 2021 amb 38 nous supermercats a Catalunya. Els establiments es van obrir sota les marques SUMA, Proxim i SPAR i estan ubicats a les comarques de Barcelona (25), Girona (10), Tarragona (2) i Lleida (1). En total han generat 82 llocs de treball i un augment de la superfície de sala de vendes de 4.052 metres quadrats. A Catalunya, la companyia dona feina a més de 1.100 persones, treballa amb 530 proveïdors locals i compta amb prop de 500 supermercats franquiciats.

A més, Transgourmet Ibèrica, l'antiga GM FOOD, ha obert 87 establiments a la resta de l'estat, principalment al País Valencià, Balears, Andalusia i Madrid. El grup acumula prop de 850 franquícies en tot l’àmbit estatal. “Les nostres prioritats són oferir el millor servei, el millor assessorament i el millor producte als nostres franquiciats. I, per descomptat, conèixer i entendre les seves necessitats i ajudar-los perquè puguin dedicar el 100% del seu temps als seus clients”, declara Jordi Arredondo, director de Retail del grup, en un comunicat. 

Al llarg de 2022, Transgourmet Ibèrica preveu acabar de desenvolupar l'àrea digital del negoci amb la implementació d'una aplicació de fidelització i venda en línia per als seus franquiciats, que els permetrà oferir una major i millor oferta als seus clients.

Avui et destaquem
El més llegit