La UEA Inquieta vol empoderar les dones i trencar l'estigma

L'associació empresarial de l'Anoia organitza una taula rodona el pròxim 21 de novembre per parlar de lideratge femení a la comarca

La UEA Inquieta vol acompanyar les dones de l'Anoia | Cedida La UEA Inquieta vol acompanyar les dones de l'Anoia | Cedida

Per tercer any consecutiu, la Unió Empresarial de l'Anoia (UEA) Inquieta celebra el Meeting de la Comissió sobre lideratge femení sota el lema Experiències de lideratge de dones anoienques que tindrà lloc el pròxim 21 de novembre al restaurant Sesoliveres d'Igualada. La responsable de la comissió UEA i col·laboradora de VIA EmpresaStephanie Marko, ja ha anticipat que l'objectiu és "convertir a les dones de la comarca en més fortes i líders, empoderar-les. Volem trencar l'estigma i la distància que tu no ho pots fer, però l'altra sí!"

Més info: Només una mare

Les ponents seran tres dones de reconegut prestigi professional que han desenvolupat la seva professió dins i fora de la comarca de l'Anoia. VIA Empresa s'encarregarà de moderar la taula rodona protagonitzada per Lídia Monteagudo, directora corporativa de RRHH de CL Grupo Industrial, Sira Abenoza, professora del Departament de Ciències Socials d'Esade i Montse Duch, gerent de Nova Mevir, S.L.

Marko: "A Estats Units diuen que és l’any de la dona, però ha de ser l’any de la dona a tot el món"

"A Estats Units diuen que és l’any de la dona, però ha de ser l’any de la dona a tot el món i si volem fer canvis, hem de comptar amb la dona, les grans revolucions i moviments les hem protagonitzat nosaltres”, ha afegit Marko. En aquest sentit, la gerent de la UEA, Paula Arias, ha emplaçat les dones a formar part de la comissió que vol "acompanyar-les i donar-los-hi més visibilitat".

Paula Arias i Stephanie Marko | Cedida

La gerent de la UEA, Paula Arias, i la responsable de la comissió UEA, Stephanie Marko volen donar més visibilitat a les dones | Cedida

De fet, la Comissió UEA Inquieta va néixer a finals de 2015, amb l’objectiu de posar en valor i donar visibilitat a la dona en el món empresarial i econòmic. La comissió de treball, creada per la Unió Empresarial de l’Anoia, està formada per un grup de dones empresàries, directives i professionals que s'autodefineixen com a "actives, amb ganes de treballar i de canviar la visió del món empresarial".

"La UEA Inquieta és important per a les empreses, de la mida que siguin, perquè les dones som massa crítica, però a dalt de tot, no hi és reflectit", ha conclòs Marko. 

Més informació
Massa testosterona
Joan Domènech és ratificat com a president de la UEA
Avui et destaquem
El més llegit