Un emprenedor de Girona comercialitza càpsules de caldo per Nespresso

Suppacaps ofereix sopes amb sabor a verdures, pollastre, miso, peix, marisc i carn

Un emprenedor de Girona, Joan Planellas, ha ideat unes càpsules de caldo per a màquines de cafè Nespresso. L'emprenedor les comercialitza des del mes de novembre, de fet en els primers tres mesos en va vendre unes 20.000 unitats, malgrat que "aquest hivern no ha estat fred". Però per arribar fins aquí, Planellas ha hagut de desenvolupar després d'una labor d'investigació d'un any i mig.

L'empresa que ha creat rep el nom de Suppacaps i distribueix les càpsules a través d'Internet i de 30 botigues per arribar a Catalunya, Navarra, Astúries, Andalusia, Múrcia, Madrid i Andorra.

Joan Planellas detalla també que han contactat amb ell distribuïdors d'Alemanya, Ucraïna i l'Iran i que està en converses amb altres d'Holanda, Suïssa i Dinamarca. "Va tot molt bé", admet Planellas. Segons relata l'emprenedor, aquesta aventura comercial va arrencar amb la seva màquina Nespresso i la seva afició per prendre en ocasions "alguna cosa que no sigui cafè".

Un producte diferent
"El caldo només el trobava en cartró o calia congelar-lo per a escalfar-lo més tard i vaig veure que hi havia en el meu entorn més gent amb el mateix problema, així que vaig començar a desenvolupar la idea", afegeix el director executiu de Suppacaps. Planellas va descobrir primer que existia oferta en màquines expenedores, "però era un consomé bàsic" i ell volia produir "un caldo com el tradicional de casa".

Va invertir un any i mig a confeccionar la fórmula definitiva "d'acord amb liofilitzats, com succeeix amb el cafè", explica Planellas, qui afegeix que buscava "un bon gust i una bona textura".

Les càpsules són lliures de gluten i lactosa i compten amb el segell d'Ecoembes de reciclatge d'envasos. De moment, el web de l'empresa anuncia sis tipus de caldo amb gustos de verdures, pollastre, miso, peix, marisc i carn.
Avui et destaquem
El més llegit