Un projecte per predir els atacs d'epilèpsia guanya la 7a Mostra d'Emprenedors de Girona

A la iniciativa s'hi ha inscrit una trentena de projectes i es reparteix 3.000 euros entre els seleccionats

L'empresa MJN Neuroserveis, un projecte tecnològic per controlar i predir els atacs d'epilèpsia, ha estat la guanyadora de la setena edició de la Mostra d'Emprenedors de Girona que organitza l'Assessoria Codina i el seu servei d'estratègia digital, ElGiroscopi.

A més, han resultat finalistes tres projectes més: Los Cuscusianos, una editorial artesanal que planteja un nou concepte de contes i jocs: educatius, didàctics i artístics ; La Tornada, una nova revista digital de música catalana de tots els estils; i Activpac, una empresa que ofereix paquets amb materials educatius per mantenir actives les persones.

El guanyador es va escollir per mitjà del vot del públic en un acte que es va dur a terme al Parc Científic i Tecnològic de la Universitat de Girona amb l'assistència de més de 150 persones. L'organització destaca la seva satisfacció per l'èxit de la convocatòria ja que en aquesta setena edició s'han inscrit una trentena de projectes. Entre les candidatures rebudes s'han seleccionat les més atractives i innovadores.

La Mostra, una iniciativa plenament consolidada com a plataforma de suport i difusió de projectes de nova creació, reparteix 3.000 euros entre els quatre projectes seleccionats (una part en metàl·lic i l'altre en serveis d'assessoria). Aquesta xifra es va triplicar l'any passat en relació al 2014.

La Mostra d'Emprenedors de Girona té com a objectiu donar a conèixer al teixit empresarial gironí alguns dels millors projectes emprenedors que es desenvolupen a les comarques gironines. L'únic requisit que es demana és que el projecte que s'estigui impulsant sigui de nova creació (menys de tres anys) i tingui alguna vinculació amb el territori gironí.
Avui et destaquem
El més llegit