La Unió Empresarial de l’Anoia acostarà la innovació a les empreses

L'expert en innovació i estratègia empresarial Alfons Cornella oferirà eines pràctiques per a les empreses de l'Anoia

Alfons Cornella acostarà la innovació a les empreses de l'Anoia | Unió Empresarial de l'Anoia Alfons Cornella acostarà la innovació a les empreses de l'Anoia | Unió Empresarial de l'Anoia

La Unió Empresarial de l’Anoia organitza tres tallers per introduir la innovació a les empreses de la comarca perquè siguin més fortes, resilients, competitives i garantir la seva continuïtat. "Les organitzacions han entès que el canvi i l’adaptació formarà part del seu dia a dia. Una situació en la qual la innovació esdevé clau, per estar al dia dels canvis i la transformació permanent de l’entorn empresarial", exposa la patronal en un comunicat.

Amb el títol Tallers d’innovació pràctica a l’empresa, l'expert en innovació i estratègia empresarial Alfons Cornella oferirà un seguit d'eines pràctiques a les empreses per entendre com es pot començar a innovar assimilant els punts crítics del procés. En aquest sentit, aquests tallers pretenen ser una drecera per entendre la innovació de manera pràctica, a partir d’experiències reals d’empreses que apliquen models d’innovació en el seu dia a dia. 

La Unió Empresarial de l'Anoia ha programat tres tallers en diferents dates i en diversos punts de la comarca. En aquest sentit, el primer d’aquests tallers tindrà lloc el divendres 6 de maig a Igualada; el segon serà el dijous 26 de maig al CTC de Masquefa i, el tercer, el divendres 10 de juny a la Sala Felip de Calaf. Estan adreçats a tot tipus d’empresa i les inscripcions es poden tramitar per internet.

Alfons Cornella és consultor de grans empreses, i ha dirigit més de 120 projectes d’innovació en tot tipus d’organitzacions, especialment, en el sector privat. Ha publicat més de 30 llibres, així com centenars d’articles breus sobre innovació, negocis i tecnologia, des de la perspectiva de la transformació de les organitzacions.

Avui et destaquem
El més llegit