La Unió Empresarial de l'Anoia reconeix el compromís de les empreses amb la comarca

La Unió Empresarial de l’Anoia celebra una nova edició de la Nit Empresarial

Edició anterior de la Nit Empresarial de la Unió Empresarial de l'Anoia | Cedida Edició anterior de la Nit Empresarial de la Unió Empresarial de l'Anoia | Cedida

La Unió Empresarial de l’Anoia celebrarà una nova edició de la Nit Empresarial, l’acte de referència i reconeixement del sector econòmic i del teixit empresarial de la Catalunya Central. La trobada servirà també per commemorar les quatre dècades de vida de l'entitat, amb el lema 40 anys mirant al futur. "No només es vol parlar del passat i de la trajectòria com a entitat empresarial de referència; sinó que es vol posar el focus en una mirada posada cap al futur", destaca la patronal en un comunicat. La Nit Empresarial tindrà lloc el 16 de juny al Poliesportiu Les Comes d’Igualada.

D'aquesta manera, la Unió Empresarial de l'Anoia torna a l'últim espai on es va celebrar la festa abans de la pandèmia i després de dos anys sense poder-se organitzar. Un equipament esportiu, fet que destacava el president de l'entitat, Joan Domènech: "Reflecteix els valors que connecten amb la cultura empresarial: el treball en equip, la competició, el sacrifici, la superació, la constància... Tenim ganes de retrobar-nos, estrènyer llaços i celebrar l’èxit, però també, la fortalesa del teixit empresarial del nostre territori”.

Reconeixement a les empreses

La Nit Empresarial serveix per fer el lliurament dels Premis UEA amb l’objectiu de reconèixer la trajectòria empresarial, la capacitat emprenedora, la innovació i el compromís social de les empreses del territori. Un reconeixement especial per les empreses, que arriba després d'una pandèmia on s'han hagut de "reinventar, esforçar-se i treballar de valent per salvar els llocs de treball i tirar endavant la comarca". 

Com a novetat, la Junta Directiva de la Unió Empresarial de l'Anoia proposarà les candidatures guanyadores a les següents categories: a la trajectòria empresarial, a la capacitat emprenedora, a l’empresa innovadora i al compromís social. El veredicte es donarà a conèixer durant la gala, que estarà presentat per la comunicadora i guionista Candela Figueras.

Avui et destaquem
El més llegit