Viladecans, un 'hub' d’innovació empresarial i educativa

El municipi es vol posicionar com a ciutat atractiva per emprendre

L'Ajuntament de Viladecans L'Ajuntament de Viladecans

L’Ajuntament de Viladecans vol promocionar el municipi com a ciutat capdavantera en innovació educativa i com a hub empresarial. És per això que el consistori presentarà el pròxim dijous 19 de juliol el Programa Ambaixadors i Ambaixadores de Viladecans, segons informen en un comunicat.

L’acte, que serà presidit per l’alcalde de Viladecans, Carles Ruiz, comptarà amb la presència i intervencions dels ambaixadors i ambaixadores del programa, que explicaran la seva relació amb el municipi i la projecció de Viladecans.

Els ambaixadors són professionals vinculats a sectors estratègics per la ciutat, la innovació educativa i el món empresarial. Entre ells destaquen l’investigador del Sincrotó Alba, Valentí Massana, la directiva d’Unilever, Ana Palencia, o el director de cinema, Javier Ruiz Caldera.

D’altra banda, el dinar anirà a càrrec de tres xefs locals reconeguts per treballar amb productes frescos i de proximitat com Domingo Morilla, del restaurant Cal Mingo, Aina Villalta, del restaurant La princesa i el pèsol, i Jordi Bordas, campió de pastisseria.

Més informació
Anoia, 'hub' del Talent
Evvo: el supermercat del futur neix a Igualada
Rafael Güeto: “La indústria a Rubí ha d’estar enfocada al coneixement i a la innovació”
Avui et destaquem
El més llegit