Waynabox obre una 'pop-up store' a Gran Via 2

L'empresa de viatges sorpresa inaugura la seva primera botiga física temporal a l'Hospitalet de Llobregat

Els fundadors de la startup Waynabox Els fundadors de la startup Waynabox

Waynabox inaugurarà la seva primera botiga física temporal el 16 de novembre al centre comercial Gran Via 2. Segons ha anunciat l'empresa en un comunicat aquest salt del comerç online a l'offline és "per consolidar el seu creixement".

La primera pop-up store de Waynabox estarà oberta entre el 16 de novembre i el 15 de febrer i durant aquest temps l'empresa podrà estudiar la viabilitat de futurs establiments físics. "Aquesta primera botiga experiencial és per a nosaltres l'oportunitat d'aprendre i de consolidar el nostre creixement, amb l'objectiu d'obrir nous establiments experiencials el pròxim any" afirma Pau Sendra, CEO de Waynabox.

Més info: La CE reconeix Waynabox com a millor startup de turisme

L'estand de Waynabox oferirà una experiència de realitat virtual en la qual reptarà el públic a endevinar el seu destí sorpresa, el qual estarà visitant virtualment. També es podrà adquirir a la botiga els viatges sorpresa de la marca, així com una capça regal.

L'empresa preveu una alta afluència de públic en la seva botiga temporal, en especial en dates clau com Black Friday, l'època de Nadal i Reis o Sant Valentí.

Més informació
França i Portugal catapulten la facturació de Waynabox
La startup Waynabox arriba a Alacant
Avui et destaquem
El més llegit