L'edició d'aquest Women 360º Congress s'ha celebrat a Barcelona | NNG
L'edició d'aquest Women 360º Congress s'ha celebrat a Barcelona | NNG

El santcugatenc Women 360º Congress farà el salt a Madrid

El congrés de dones nascut a Sant Cugat del Vallès ja celebra les seves edicions especials a Barcelona

El Women 360º Congress, congrés dedicat a la dona i les seves diferents realitats, arribarà a Madrid, al recinte d'Ifema, el pròxim 4 abril. Ho ha confirmat la seva directora i CEO, Rosa Cuscó, durant la inauguració de la nova edició celebrada aquest dimecres a Barcelona. El congrés està acostumat a sortir del Vallès en les seves edicions especials, com la celebrada aquest dimecres a la capital catalana. Nascut el 2014 a Sant Cugat del Vallès, cada edició reuneix vora 300 dones directives i professionals.

"El Women va néixer el 2014 com una plataforma de comunicació i aquest any vam celebrar la cinquena edició en Esadecreapolis -espai on sempre s'ha celebrat l'esdeveniment-, però l'any que ve també marxarem a Madrid", ha explicat la seva màxima responsable.

El congrés sobre tecnologia i salut, patrocinat per HP, Gynea, Kern Pharma i Vitae, ha dedicat aquesta edició a la transformació digital de les empreses de la mà de diferents companyies que han explicat les seves experiències. "Comptem amb marques compromeses en valors que ens mostren que darrere de la digitalització de les empreses hi ha éssers humans excepcionals", ha destacat Cuscó.

Fet i creat a Sant Cugat

A causa d'aquesta identitat santcugatenca, en l'edició d'aquest dimecres ha participat Joana Barbany, tinent d'alcalde de Promoció Econòmica, Innovació i Govern obert de Sant Cugat del Vallès, qui ha recordat que el consistori sempre va apostar per aquesta iniciativa i que per això ara també s'hi suma en Barcelona. "Sant Cugat és dóna, és una ciutat molt femenina, tenim moltes dones molt actives, està l'associació ADEVallès, la Xarxa de Dones emprenedores de Sant Cugat i a més l'equip de Govern està format molt més per dones que per homes", ha apuntat Barbany.

Al voltant de la temàtica que ocupava el congrés, tecnologia i salut, Barbany ha defensat que "hem d'estar amb el desenvolupament tecnològic i els ajuntaments i les empreses han de treballar perquè la tecnologia generi una tornada social, raó per la qual hem d'estar compromesos per fer més humana la tecnologia, ha de ser una eina de progrés", ha explicat.

Més informació
Destacades tecnòlogues encapçalaran el 'Women 360º Congress'
Esperant el Women 360º Congress
Sant Cugat acull el congrés de dones emprenedores
Avui et destaquem
El més llegit