VIA Empresa ja té Telegram

Al nostre canal tindreu un tast dels temes més rellevants de la setmana, últimes hores i entrevistes en profunditat

Pots seguir al minut tota l'actualitat empresarial de Catalunya al Telegram de VIA Empresa Pots seguir al minut tota l'actualitat empresarial de Catalunya al Telegram de VIA Empresa

VIA Empresa ja té canal de Telegram. Hi podreu trobar l'actualitat empresarial, juntament amb entrevistes en profunditat, els temes més rellevants i anàlisi i opinió de les firmes més influents del país. Els subscriptors del canal rebran cada matí un tast de les històries que expliquem al diari, amb les referències, cites i perspectives dels protagonistes econòmics i empresarials del dia a Catalunya.

Els lectors que vulguin estar presents tindran accés privilegiat, a més, a imatges d'entrevistes i actes que reservarem pel canal, rànquings i informacions sobre les peces que més polseguera hagin aixecat cada setmana. Rebran alertes a temps real, a més, de les últimes informacions sobre els esdeveniments econòmics que marquin el dia a dia del país. 

Apuntar-se al canal és senzill: només heu d'entrar en aquest enllaç i ja formareu part del nou canal de la comunitat de VIA Empresa.

Avui et destaquem
El més llegit