Damm celebra els deu anys de la cervesa de Nadal

Els tocs afruitats, l'amargor i frescor del llúpol i un intens sabor són els seus trets característics

Vista de la fàbrica de Damm | iStock Vista de la fàbrica de Damm | iStock

La Cervesa de Nadal de Damm tornarà a ser protagonista aquestes festes i ha celebrat el seu desè aniversari amb l’arribada de l’edició limitada 2022. Una cervesa amb el mateix sabor inconfusible de sempre i amb nou segell, elegant i especial, per commemorar els deu anys d’existència.

Al llarg dels anys 50, els mestres cervesers de Damm van començar a elaborar una cervesa ben especial per celebrar l'arribada de Nadal. Un regal per als més propers a l'empresa i família que va acabar convertint-se en una icona de la marca. És per això que l'any 2013, la companyia va recuperar aquesta tradició i va llançar la Cervesa de Nadal de Damm, amb l'objectiu de posar-la a l'abast de tot el món.

La cervesa de Nadal de Damm celebra 10 anys | Cedida
La cervesa de Nadal de Damm celebra 10 anys | Cedida

Està completament elaborada amb ingredients naturals i està perfectament concebuda per acompanyar la gastronomia més elaborada i gurmet pròpia de les festes nadalenques. El punt de frescor del llúpol, els tocs afruitats d'aquesta cervesa, o el fort sabor són notes particulars d'aquesta elaboració de Damm que casa a la perfecció amb carns, peixos i mariscos. Tota mena d'aliments, entrants i principals. Es recomana consumir-la entre 5 i 7°C.

Més informació
La cervesera Damm incrementa facturació, beneficis i plantilla
Damm assoleix els 32.182 m² de plaques solars
Damm presenta al 4YFN un robot que serveix cervesa de manera autònoma
Avui et destaquem
El més llegit